Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Túlélőkönyv vezetőknek" by Kőhidi Imre # Book PDF Kindle ePub Free

Túlélőkönyv vezetőknek

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Túlélőkönyv vezetőknek
  • Author : Kőhidi Imre
  • Release Date : January 21, 2013
  • Genre: Study Aids,Books,Reference,
  • Pages : * pages
  • Size : 188 KB

Description

Ez egy olyan riportkönyv, ami a szerző multinacionális cégeknél eltöltött húsz éves felső vezetői munkája során gyűlt élményekből íródott. Döntően az emberi tényezőkről, a vezetői helyzetgyakorlatokról szól.


 A könyv erős oldala a vezető és a vezetettek lelki folyamatai bemutatása. Viselkedési lehetőségeket tár elénk akár munkánk átvilágításai alkalmával, akár a bukás átvészelésére is. Élményszámba menő példákat ad új munkatársak felépítésére. Tárgyalja az ösztönök és a szerepjátékok szerepét a vezetésben. A könyv nem szakkönyv, inkább romantikus, humoros riport. Ha például történelmi és dialektikus áttekintésben tárgyalja a munkahelyi lopás kérdését, és az ellene folytatott harcot, azt nehéz nevetés nélkül megállni.  A multi cégek (Mai Nap és Népszabadság szerkesztősége, szerencsejáték szervező, a legnagyobb hazai nyomda, stb.) önmagában is érdekes belső élete színesíti a túlélésről szóló színes történeteket.

A szerző így ajánlja: „Ezt a Nagy Vidám Túlélőkönyvet, főleg nők fogják élvezni – függetlenül attól, hogy esetleg nem is akarnak vezetővé válni. Még! Szerencsém volt: mindvégig élvezni tudtam a vezetést. Ismerőseim, barátaim vettek rá, hogy elmeséljem: hogyan lehet talpon maradni, sikeresnek lenni nagy, és eltérő multinacionális nagyvállalatoknál megszakítás nélkül ilyen sokáig."


PDF Books Download "Túlélőkönyv vezetőknek" Online ePub Kindle